TOT NADERE BERICHTGEVING NEMEN WIJ GEEN SPULLEN MEER AAN. INBRENG NIET MOGELIJK. 

INBOEDEL-SERVICE

Huisontruiming / woningontruiming
Heeft u overbodige spullen? Maak er een ander blij mee.

Verhuizen

Gaat u verhuizen, samenwonen of emigreren en heeft u een overbodige inboedel? Geef ze via ons een 2e kans!
Wij halen graag uw goede spullen op zodat we er een ander blij mee kunnen maken. Makkelijk en snel zodat u er zelf weinig omkijken naar heeft en u uw aandacht kan richten op de verhuizing.

Overlijden

Ook wanneer een naaste komt te overlijden begrijpen wij goed dat u wel iets anders aan uw hoofd heeft dan het opruimen van de inboedel. Dit nemen wij daarom ook graag van u over. Goede spullen nemen we graag mee zodat we er een ander blij mee kunnen maken. Overige spullen kunnen tegen een vergoeding worden afgevoerd (in samenwerking met onze partners). Indien we tijdens het opruimen iets waardevols of persoonlijks tegenkomen, laten we u dat uiteraard weten.

Hoe gaan wij te werk

*Het kan zijn dat de inboedel teveel onverkoopbare spullen heeft die afgevoerd moeten worden en/of te weinig waarde heeft en daardoor niet kostendekkend kan zijn. Er zijn dan 2 mogelijkheden:

  1. Tegen een afgesproken meerprijs halen wij de complete inboedel op en voeren deze af in samenwerking met onze partners. 
  2. Wij halen alleen de verkoopbare spullen op. Dit scheelt u in het opruimen en/of in de kosten van een ontruimingsbedrijf
Chat openen
Contact ons via WhatApp
Schattenrijk
Hallo,
Waarmee kunnen we u helpen?