TOT NADERE BERICHTGEVING NEMEN WIJ GEEN SPULLEN MEER AAN. INBRENG NIET MOGELIJK. 

oVER ONS

Wie zijn wij en wat doen we?

Schatten van & voor iedereen!

Schattenrijk is in juni 2021 ontstaan nadat wij het idee hadden om de bestaande meubelmakerij van één van ons uit te breiden met een winkel. Wij zijn Daniël en Anthony, 2 broers van 38 en 31 jaar oud. Anthony had reeds de succesvolle meubelmakerij Toon Interieur. Toon Interieur is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van industriële en landelijke meubelen. Dit zijn vooral meubelen van hout/staal combinatie. Zowel het ontwerpen van de meubelen als het produceren ervan doen wij zelf.  

Waar dit voorheen voornamelijk op bestelling werd gedaan, leek het ons een leuke uitdagen om er ook een winkel bij te hebben met meubels en woonaccessoires. Omdat we een winkel willen zijn waar voor iedereen wat te vinden is en onze missie het verduurzamen is van veel gebruikte woonaccessoires door deze een tweede leven te geven, bieden we naast onze zelfgemaakte meubels ook goede tweedehands meubels en woonaccessoires aan (onze schatten). 

Deze schatten verkrijgen we door inbreng, inkoop of halen we bij de mensen thuis op.  Schatten die in goede staat zijn, worden direct in de winkel verkocht.  Andere schatten knappen wij op en/of passen wij aan (restylen). Hierdoor ontstaan unieke producten die u nergens anders zult vinden. Zo bieden wij schatten van & voor iedereen aan. We hopen u snel te zien in onze winkel en dat u uw schat zult vinden! 

Schattenrijk over ons
Chat openen
Contact ons via WhatApp
Schattenrijk
Hallo,
Waarmee kunnen we u helpen?